"Aynı Gökyüzü Altında" eTwinning Projesi Başladı.

Yunus Emre Ortaokulu Fen Bilimleri öğretmenimiz Turan Engin Gülşehir 5 öğrencisiyle birlikte " Aynı Gökyüzü Altında " isimli yeni bir eTwinning projesi başlattı. Projede Şanlıurfa’dan 6, Kayseri’den 1, Kocaeli’nden 1 ve Azerbaycan 1 olmak üzere toplam 9 öğretmen ve 48 öğrenci görev almaktadır.Projenin amacı genellikle bilim, teknoloji, mühendislik ve matematik (STEM) alanlarında öğrenme ve araştırmayı teşvik etmek, öğrencilere güçlü bir temel sağlamak ve astronomiye ilgi duyan bireyler yetiştirmektir. Ayrıca öğrencilerin gökyüzündeki olayları anlama ve bilimsel yöntemle çözümleme becerilerini geliştirmek ve etkili iletişim ve ekip çalışması becerilerini geliştirmektir.

Projede emeği olan Fen Bilimleri öğretmenimiz Turan Engin Gülşehir’e ve öğrencilerimize teşekkür eder projelerinde başarılar dileriz.Yunus Emre Ortaokulu Ailesi...

25.04.2024 59

25-04-202425-04-2024